riemen outlet

Kinder riemen

Kinderriemen: niet kinderachtig!

Kinderriemen zijn ook belangrijk!

Niet alleen voor volwassenen zijn riemen een mode accessoire van betekenis. Kinderen, vooral tieners natuurlijk, vinden mode – en dus ook riemen – heel belangrijk. Misschien is het voor kinderen en tieners nog wel belangrijker dan voor volwassenen om mee te doen aan de laatste trends. En riemen behoren onmiskenbaar bij een coole en trendy outfit!

Kinder riemen

Trendy kinderriemen

Kinderriemen zijn er in allerlei soorten en maten, voor verschillende leeftijden en in verschillende prijsklassen. Kinderen die op een leeftijd zijn dat ze gevoelig worden voor mode en vooral voor trends, zullen natuurlijk vooral interesse hebben voor riemen van bekende merken. Daarbij kun je denken aan merken als Garcia, Diesel, Esprit, Mexx of Billabong. Zo zijn er nog veel meer merken te noemen. Al met al zijn heel veel merken die prachtige kinderriemen aanbieden.

 

Keuze te over

De riemen die voor kinderen en jongeren verkrijgbaar zijn, doen qua keuze mogelijkheden niet onder voor riemen voor volwassenen. Er zijn riemen in allerlei ontwerpen en materialen verkrijgbaar. Stoere riemen van robuust leer, van plastic of canvas. Riemen in natuur tinten, pastel of juist in felle kleuren. Riemen die breed zijn of juist heel smal. Riemen met allerlei opdrukken. Riemen die mat zijn of riemen die glanzen of glitteren.

 

Combineren is de kunst

Riemen zijn een onderdeel van mode geworden. Met een riem vrolijk je je outfit op, voeg je een extra detail toe zodat je een bepaalde stijl draagt of voeg je juist je persoonlijke ‘touch’ toe.

Hoe je een riem gebruikt, is afhankelijk van jouw stijl en jouw stemming! Een brede riem kan de taille mooi benadrukken, maar kan heel stoer zijn losjes op de heupen gedragen. Een smal riempje is helemaal trendy op dit moment. In een superstrakke broek of om een leuk shirt heen.

 

Betaalbaar?

Ook als het gaat om riemen van een bekend merk, dan hoeft dat niet te betekenen dat ze peperduur zijn. Heel dure riemen zijn er natuurlijk ook, waarbij je kunt denken aan een riem van Diesel bijvoorbeeld van bijna tachtig euro. Voor wie het budget beschikbaar heeft of het ervoor over heeft, is er in de duurdere klasse heel veel moois te vinden. Maar er zijn ook merk riemen verkrijgbaar onder de tien euro. Het is een kwestie van rondkijken en goed neuzen, want er zijn prachtige kinderriemen verkrijgbaar in alle prijsklassen.