riemen outlet

Dames riemen

De wereld van damesriemen

Damesriemen: een wereld op zich!

Liefhebbers weten het al lang: over damesriemen raak je niet zomaar uitgepraat. Het betreft een wereld waar je in kunt duiken, met het gevaar dat je er niet meer zo gemakkelijk uit komt. Want net als met schoenen en tassen, kun je verslaafd aan riemen raken! Een kleine waarschuwing op zijn plaats dus, voor degenen die deze wereld nog net ontdekt hebben. Je kunt nog terug, lees vooral niet verder! Zonder gekheid: de wereld van damesriemen is het waard om ontdekt te worden. Ga mee op ontdekkingsreis!

Dames riemen

Zoveel smaken, zoveel riemen

Een riem is een mode accessoire, net zoals schoenen dat zijn. Met een riem maak je je outfit compleet en voeg je iets toe. Met een riem kun je je eigen karakter naar voren brengen. Een riem moet passen bij je stemming, maar een prachtige riem heeft ook de kracht om je stemming positief te beïnvloeden!

Er zijn heel veel soorten riemen, in allerlei designs en bedoeld voor verschillende toepassingen. Een damesriem kan gemaakt zijn om door een broek of rok te halen, maar kan ook dienen puur als versiersel, rond de taille of heupen. Er bestaan zelfs riemen die ontworpen zijn als een soort heupketting. Er zijn riemen van leer, kunststof of metaal en er zijn riemen die gemaakt zijn van een combinatie van al deze materialen.

 

Merken en prijzen

Er zijn damesriemen in werkelijk alle mogelijke prijsklassen verkrijgbaar, en dat geldt voor riemen van een bekend merk of riemen die niet een duidelijk merk dragen. Over het algemeen zal natuurlijk wel gelden dat merk riemen duurder zijn, maar dat wil niet zeggen dat merk riemen altijd peperduur zijn. Een stoere leren riem van Hilfiger bijvoorbeeld is verkrijgbaar voor ruim vijftig euro. Diesel kost rond de zestig tot zeventig euro voor een bredere, leren riem. Mexx heeft smallere riemen van rond de twintig euro. St. Oliver biedt smallere riempjes voor rond de vijftien tot twintig euro, en wat bredere riemen van tegen de veertig euro. Het zijn maar enkele voorbeelden. Het arsenaal van riemen is simpelweg te groot om allemaal te vermelden.

Ontdek de wereld van damesriemen

Om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden die er zijn als het gaat om damesriemen, kun je heel goed op internet terecht. Virtuele afbeeldingen van riemen met beschrijvingen erbij geven een prima indruk van het aanbod!