riemen outlet

Brede riemen

Brede riemen: maak een statement!

Brede riemen als mode accessoire

Riemen zijn er in ongelofelijk veel variaties. Variaties als het gaat om materiaal, kleur, design en prijs. Maar er is ook heel veel keuze als het gaat om de breedte van een riem. Je zou er niet direct bij stil staan, maar het maakt best veel uit hoe breed een riem is. Een brede riem straalt iets heel anders uit dan een smalle riem! De breedte van een riem is voor de riem als mode accessoire waar je een statement mee maakt!

 

Variatie in brede riemen

Als we dan wat nauwkeuriger kijken naar de brede riem, dan zie je dat er ook daar weer veel variatie te ontdekken valt. De ene brede riem is de andere niet, om het zo maar eens uit te drukken! Het is nogal een verschil of je het hebt over een stoere brede, leren riem voor door een spijkerbroek, of een elegante brede riem van stof en elastiek met een prachtige strik voor om een jurkje bijvoorbeeld. Er zijn zelfs riemen zo breed als een korset! De breedte van een riem op zich is niet persé modegevoelig, maar net als bij elk ander mode accessoire is de uitvoering van een riem wel gevoelig voor trends. Een punt om rekening mee te houden of om juist eigenwijs van af te wijken als je zelf een trendsetter wilt zijn!

 

Aanbieders van brede riemen

Brede riemen zijn er in allerlei prijsklassen en worden door heel veel merken aangeboden. Bekende spijkerbroek merken, zoals Diesel of G-Star hebben robuuste, stoere brede riemen te koop voor in een jeans. Dit soort riemen is meestal niet goedkoop te noemen; prijzen komen al gauw uit boven de vijftig euro.

Maar dan hebben we het nog niet gehad over de echte designer riemen. Zo zijn er brede riemen, van honderden euro’s te koop van bijvoorbeeld een ontwerper als Yves Saint Laurent. Riemen die er fantastisch uitzien en zeer exclusief, maar die mensen met een doorsnee budget niet gauw zullen kopen…

Gelukkig zijn er ook brede riemen verkrijgbaar, zelfs van bekende merken, die wel betaalbaar zijn. Online is genoeg te vinden dat past bij elke smaak en elk budget.